Металочерепиця – надійність та довговічність

З кожним днем будівельні технології розвиваються на користь домовласників, і покрівельні матеріали також торкнулися розвитку. Покрівельний матеріал, створює не тільки захист мешканців та будови будинку від дощу, вітру та снігу, а й є окремим елементом мистецтва.

Завдяки величезному асортименту різноманітних покрівельних покриттів можна зводити справжні шедеври та задовольнити усі необхідні вимоги будь-якого клієнта, незважаючи на його капризи. Найбільш поширеним покрівельним матеріалом в даний час є металочерепиця. В основному її використовують на дахах торгових павільйонів, громадських будівель, великих котеджів чи промислових будівель. Присутність різноманітних відтінків кольорів дозволяє підібрати необхідний колір під будь-який будинок, незалежно, в якій геометричній фігурі він побудований.

У процесі виготовлення використовуються тільки спеціальні сплави металу, а сам виріб складається з декількох шарів, завдяки яким створюється ефективний захист будови від поганих погодних умов, наприклад: перепад температурного режиму навколишнього повітря, ультрафіолетового випромінювання сонця, волога, сніг або вітер. З переваг даного покрівельного матеріалу можна відзначити стійкість до появи корозії, легкість та зручність у догляді та експлуатації в цілому, легкість самого матеріалу, високі властивості міцності та довговічності. Через те, що покрівельний матеріал виготовляється з металу без застосування будь-яких сумішей, він є повністю екологічним і не дозволяє проростати на поверхні різноманітним рослинам у вигляді мохів.

Вартість металочерепиці, якщо порівнювати з іншими видами покрівельних матеріалів, які використовують різні додаткові суміші та матеріали, не така висока і дозволяє придбати практично будь-якому домовласнику. На додаток ціна даного покрівельного матеріалу так само залежить від того яка товщина матеріалу і від різновиду полімерного складу.